En aquest blog hi ha petites mostres de les activitats realitzades a les classes d'educació física i psicomotricitat, així com de les activitats esportives extraescolars de Cal Músic.

dimarts, 12 de novembre del 2019

Sortides de tardor a la muntanya

Durant aquesta tardor, des de l'àrea d'educació física hem organitzat un seguit de sortides a la muntanya, per gaudir de la bellesa dels colors de la natura en aquesta època de l'any, i a més, per millorar la nostra condició física al enfrontar-nos amb una llarga caminada, així com per a millorar també les nostres habilitats de caminar per terrenys més dificultosos. 

Els alumnes de primer van caminar descalços a la Selva de Aventura, per les muntanyes del Montseny, descobrint una gran varietat de diferents sensacions i despertant els cincs sentits, caminant sobre sorra, pedra, herba, fang, palla o aigua, tot realitzant un recorregut d'uns 3 kms.

Els grups de segon, van realitzar una ruta per Gallecs, guiant-se amb un mapa de la zona i descobrint un munt de camins, tot coneixent aquest espai rural del nostre municipi. Una llarga caminada d'uns 8 kms van haver de fer aquests petits campions.

Les classes de tercer han fet una passejada per la Serra de Collserola, on hem intentat veure la flora i fauna de la zona. Una bona caminada amb bones pujades i baixades, al peu del Tibidabo, d'uns 8 kms també.

I per últim, els nens i nenes de cinquè han aconseguit fer el Cim de la Mola, un dels cims preferits dels excursionistes de la zona. Tots i totes van aconseguir superar les dures rampes d'aquesta muntanya, el cim més alt del Vallès Occidental amb 1104 m d'alçada.

Amb els grups de sisè i quart, queda pendent per a veure si es possible pel calendari escolar, una sortida ja a la primavera.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada