En aquest blog hi ha petites mostres de les activitats realitzades a les classes d'educació física i psicomotricitat, així com de les activitats esportives extraescolars de Cal Músic.

divendres, 20 de març de 2020

Esport a casa

En aquests difícils moments d'estar tancats a casa, tant per a infants com per a adults, és important mantenir, en la mesura que es pugui, mens sana in corpore sano, és a dir, intentar mantenir en forma tant la ment com el cos.

Com a proposta que us volem oferir des de l'educació física és el ioga a casa. És una activitat que la podeu realitzar tant petits com grans, i us permetrà passar una bona estona fent una activitat en família, i a la vegada, una activitat física.

El ioga és una escola de filosofia india, que vol dir unió, unió entre cos, ment i esperit, i fruit d'aquesta unió arribar a la major felicitat. Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació i l'exercici corporal.


Us passo un parell de links per poder realitzar el ioga a casa. Espero que gaudiu de l'activitat, que intentarem portar a terme també a l'escola.

Yoga niños - Para jugar y estudiar mejor
El DiR a casa - Ioga 1


La propera setmana us passarem més activitats per fer esport a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada